onderdeel van De Office trainer 

Macro’s in Excel voor starters – training

Macro’s in Excel voor starters – training

Heb je al aardig wat kennis en ervaring in Excel en je trapt soms een macro af?
Je kent het principe maar als je Visual Basic opent dan is het allemaal abracadabra?
Je wilt graag meer weten over de betekenis van de Visual Basic code en op welke manier je macro’s opneemt en aanpast?

Komt bovenstaande herkenbaar voor? Dan is de training “Macro’s in Excel voor starters” iets voor jou! Tijdens deze training leer je de Visual Basic code te begrijpen en toe te passen. Krijg je kennis over het opnemen van macro’s. En vooral hoe je een opname aanpast zodat de macro begrijpelijk, gestructureerd en effectief wordt. Verder worden er meerdere voorbeelden gedeeld waarmee je jouw macro’s nog effectiever maakt.

Deze starttraining duurt drie uur en kost € 250,- exclusief BTW. Indien meer uren training gewenst zijn, is dit mogelijk voor het kennistarief van € 80,- per uur.

Mocht je interesse hebben in deze training, neem dan vrijblijvend contact op met Jeroen. Dit kan via telefoonnummer 06 4171 7141 of emailadres jeroen@de-office-trainer.nl

Om de juiste verwachting te scheppen: tijdens deze training leer je niet het schrijven van Visual Basic code. De code zal worden uitgelegd en door opnemen van macro’s worden gecreëerd en aangepast.
.

}

Starttraining van 3 uur - meer uren is uiteraard mogelijk

Kosten €250,- excl. BTW

p

Meer informatie?

Vertrouwd aan het werk met Micrsoft Excel door onze persoonlijke benadering en maatwerk

Genomineerd voor Ondernemersprijs Peel & Maas

Met enorme trots heb ik op 23 juni bekend mogen maken dat ik ben genomineerd voor de Ondernemersprijs Peel & Maas 2019. Enorm trots omdat ik in een prachtig rijtje sta van medegenomineerden, niet alleen dit jaar maar ook voorgaande jaren. Ook enorm trots als blijk van erkenning van de weg die ik ben in geslagen.

REFERENTIES

Onze trots!

Duidelijke en vooral praktische training. Jeroen geeft je veel persoonlijke aandacht waardoor je veel opsteekt over Excel. Van harte aanbevolen! 

Thea Riethorst

AON

“Ik heb een curcus beginnend Excel gedaan.Goede en rustige locatie, klein groepje(4 mensen) dus alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, Jeroen ging ook dieper op de vragen in en werd stap voor stap uitgelegd hoe het werkt. Na afloop krijg je nog een USB stick met de opdrachten die je gemaakt hebt, IDEAAL!”

Shirley Vaes

Mister en Misses

Vandaag excel voor gevorderden afgerond. Erg tevreden en als zeer leerzaam ervaren. Fijne en persoonlijke uitleg was geen probleem en het was in een kleine groep. Zou het een ieder aanraden.

Wilmie Teeuwen

Thibor BV

“Jeroen zijn uitleg was erg duidelijk. Alles werd stap voor stap uitgelegd en hij nam ook echt de tijd voor je.
Wat ook fijn was is dat we het lesmateriaal digitaal meekregen. Zo kun je het altijd nog even nakijken als je het niet meer weet.
Verder heeft Jeroen ook nog een soort nazorg waarbij je na een tijdje ook nog bij hem terecht kunt voor eventuele vragen.
Aanrader!”
Annelies Roskam

Foto-id

ELKAAR ONTMOETEN MET
EEN BAK KOFFIE?

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in Excel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mocht je interesse hebben om vertrouwd aan de slag te gaan in Excel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Office trainer | KVK 69685215 | BTW nummer NL002198066B47